Disseny gràfic

disseny gràfic

A Agència 2C estem especialitzats en la creació de la identitat corporativa. Per a nosaltres aquest procés s’alimenta de la creativitat, cada projecte és singular i busquem que el resultat defineixi l’essència de la teva empresa. Per això tu ets una part important en aquest procés, ja que ningú millor que tu coneix al teu consumidor. Et volem amb nosaltres, fent equip.

Considerem el disseny gràfic una eina comunicativa valuosa que ajuda a transmetre missatges i crear una relació i interacció amb el nostre entorn. Per això, utilitzant eines com el color, la forma, la mida, el material, l’espai i la fotografia aconseguim crear un projecte complet, clar, directe i amb personalitat, que defineixi la filosofia de la teva empresa o el teu projecte.

El disseny gràfic no és només la marca entesa com carnet d’identitat, sinó que va més enllà: trenca fronteres per interaccionar amb altres disciplines com el disseny d’interiors i el disseny de producte o per navegar en el món digital, entre d’altres.

Tenim un equip de col·laboradors que ens ajuden a arrodonir els projectes per tal que el resultat sigui 100% satisfactori… Comencem?

Identitat corporativa

saber +

Editorial

saber +

Disseny web

saber +

Comunicació gràfica

saber +

Senyalètica

saber +

Altres

saber +

“El contingut antecedeix al disseny. El disseny en absència de contingut no és disseny, és decoració.”

Jeffrey Zeldman