Disseny web

disseny gràfic

Tens un negoci i encara no tens presència online? Segur que t’han comentat que és molt fàcil fer tu mateix la teva pàgina web a partir de plantilles amb plataformes com WordPress, però la realitat és que no és tan fàcil fer un disseny web que et representi. Dissenyar una web útil per al teu negoci va més enllà d’agafar una plantilla i començar a substituir imatges i textos.

Disseny web professional

Una pàgina web és la representació online del teu negoci. Ha de transmetre els valors corporatius i al mateix temps ser una web atractiva. Però no confonguem l’atracció amb la seva finalitat: moltes vegades es prioritza que el disseny sigui bonic però no té contingut útil que al final és el que busca el client.

A Agència 2C ho tenim clar: fem pàgines web creatives i personalitzades, però sempre tenint en compte que han de transmetre els valors de la teva empresa. Un disseny web professional té en compte molts factors per poder ser fidel a aquests valors, que van des de la tipografia, el contingut, el color corporatiu o les imatges entre d’altres.

Cada empresa és diferent, cada negoci té les seves peculiaritats. Al nostre estudi de Sabadell escoltem les necessitats de cada client i creem el disseny de llocs web per aconseguir transmetre la seva essència.

disseny web Sabadell

Vols un disseny web personalitzat?

El nostre objectiu és que el públic identifiqui el teu negoci en entrar a la teva pàgina web.
Et farem un pressupost a mida.